IsoCrafts

Welkom

De IsoCrafts isolatiepanelen zijn ontwikkeld om het plaatsingsgemak tijdens isolatiewerkzaamheden te bevorderen.De houten latten (apart meegeleverd) zijn nauw aansluitend gemaakt om, tijdens de montage, in de isolatiepanelen te kunnen duwen waardoor u minder ongemakken ervaart tijdens het bevestigen van de isolatiepanelen. Op deze manier plaatst u ook meteen het bevestigingsframe voor latere afwerkingsproducten.

De panelen zijn op 4 zijden voorzien van een handig tand en groef systeem die u toelaat om snel en efficiënt de platen aan mekaar te bevestigen.


1; voorbereiding

Controleer uw werkgebied op onvolkomenheden:

Rechtlijnigheid van de muur, vochtproblemen, type bouwstenen (holle zones enz.), vlakheid, houtkwaliteit dienen vooraf aangepakt te worden.

2; aanzetpositie bepalen

Meet uw werkgebied af en bepaal aan de hand van uw bevindingen uw aanzetpositie.

Het is belangrijk te starten met de tandpositie aan de rand van uw werkgebied (op vloer, plafond of tegen muur). Verwijder steeds de tand van de eerste plaat om een volledige aansluiting te krijgen met de startpositie.

3; montage

Wanneer men een oppervlakte wenst te isoleren moet men rekening houden met de afwerking die achteraf op de panelen aangebracht wordt. De afwerking dient steeds gekruist op de panelen te worden aangebracht met uitzondering van gipspanelen. Dit, omdat het gipspaneel 60 cm (of 120 cm) breed is en steeds passend geplaatst kunnen worden op de houten latten (afstand is steeds 30 cm per lat).

Ieder einde van een paneel kan hergebruikt worden als start van een nieuwe rij, verliezen worden hiermee tot een minimum herleid.1 2 3

Klik om te vergroten

Terug naar vorige pagina

Montage van het IsoCrafts isolatiepaneel

Veel gestelde vragen

-Hoe dampdoek plaatsen

-Hoe aftapen

-Bevestigen van het paneel

-Integratie van nutsvoorziening

-andere